Superläckra tapeter till familjens gamingrum

Hur viktiga är väggarna och taket i ett gamingrum? Mycket viktiga! Precis som det är viktigt att inreda med rätt teknik är omgivningen lika viktig – både för stämningen och för att man ska hålla skärpan uppe.

Fotografiska tapeter

Något som är superläckert i ett gamingrum är fotografiska tapeter. De ska vara mörktonade, vilket gör att bilder från universum eller lite mer stämningsfulla mörkare tapeter är ett perfekt val – om man inte vill ha helt svart eller grafitgrått. Antingen gör man ett helt mörkt rum där man efter egen smak kan sätta spottar bakom skärmarna för att det ska bli perfekt skärpa när man tittar på skärmen – eller så kan man sätta den mörka fototapeten på väggen bakom skärmen, eller skärmarna. På sidoväggarna eller bakom ryggen använder man en ljusare tapet, och eftersom skärmen står med baksidan mot fönstret faller ljuset på väggen bakom din rygg och lättar upp rummet.

Det finns ett företag som har ursnygga fotografiska tapeter. På https://www.familjetapeter.se/ kan du hitta ett underskönt sortiment med tapeter som passar för gamingrummet – eller för alla rum i bostaden. Det speciella med Familjetapeter är deras sortiment som har allt från de lugna och klassiska mer strikta tapeterna till de innovativa och futuristiska fotografiska tapeterna. De abstrakta tapeterna håller hög coolfaktor.

Inspirera med rätt tapeter

Varje rum behöver inspiration. Inspiration kommer av det du vill använda rummet till och den känsla du vill ha när du vistas i rummet. Du kan ta med dig känslan till https://www.familjetapeter.se/ och söka på tapeter. Du kan även besöka dem i Nordens största tapetbutik i Arninge utanför Stockholm och få en utmärkt rådgivning och visning av hur man kan skapa olika atmosfärer genom att välja tapeter som passar. Det finns fler än 20 000 tapeter på det egna lagret. Du får alltid uppsättningsguider inkluderade men om du vill så har du Familjetapeters professionella målare som finns till hands för att hjälpa till.

Familjetapeter – en entreprenörsfamilj

Webbshoppen https://www.familjetapeter.se/ startade för cirka åtta år sedan utifrån behovet av förnyelse i branschen och av entreprenörer som ville göra något annorlunda och inspirerande. Drömmen blev verklighet och mängder av samtal inleddes med ledande stylister för att skapa hemmiljöer att visa upp. Nu finns även en app som man kan provtapetsera med hemma för att se hur det känns med olika tapetval.

Familjetapeters medarbetare har inte bara ett häftigt sortiment av tapeter att erbjuda, de finns gärna vid din sida som partner när du ska göra om exempelvis familjens gamingrum. Det verkar inte spela någon roll vad man väljer och vilken smak man har – Familjetapeter har just den tapeten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *