Förläng livslängden

Det finns några enkla knep för att förlänga livstiden på mobilen. Normalt sett har en mobil en livslängd på fyra till fem år under förutsättningen att den hanterats varsamt. Batteriet har en stor påverkan på mobilens livslängd. Uppdatera din smartphone så länge som det går för att få bättre batterianvändning samt nyare säkerhetsuppdatering. Eftersom mobilen är en dator i miniatyr mår den bra av att startas om. När den startas om kommer de nyaste versionerna av dina program att aktiveras samtidigt som onödiga filer raderas. Radera onödiga appar som du inte längre använder. Om du skulle behöva dom kan du alltid ladda ner dem igen.

Vi älskar mobilens högkvalitativa kameror men bra bildkvalitet kommer också att kräva mer lagringsutrymme. När det interna minnet är fullt kommer mobilen att bli långsammare. Du kan synka bilder och filmer till molnet för att frigöra mer minne. Därmed kan du ära kakan men ändå ha den kvar eftersom du när som helst kan få åtkomst till filmer och bilder via din mobil.

Batterier har en livstid som är begränsad och ett nytt batteri kan få din mobil att agera som om den vore ny. Ett annat tips är att sänka ljusstyrkan eftersom det äter på ditt batteri och mobilens livslängd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *