Ljussätt din butik med hemelektronik

När du ska inreda din butik finns det en sak som är särskilt viktig att tänka på – belysningen. Ljussättningen i ett rum kan förändra det helt och hållet. En bra metod är att börja med platsbelysningen, så att du har ljus för olika ändamål som att visa upp produkter eller lysa upp passager. Men att enbart sätta in platsbelysning i rummet räcker oftast inte. Ett bra arbetsljus för dina anställda kräver att du både har allmänljus och ett mer riktat ljus.

Hos Light by Sweden kan du få hjälp med ljussättning för många olika verksamheter. Light by Sweden kan ljussätta din butik, ditt lager och en lång rad andra olika lokaler. De monterar, utvecklar och lagerhåller LED-belysning i snygg design och med innovativa funktioner.

Förbättra belysningen för hemelektronik

För att lyckas med din försäljning behöver du en bra butiksbelysning. Belysningar med LED kan användas på en rad olika sätt för att skapa bättre exponering av varor. Skapa inspirerande miljöer och höj mysfaktorn med hjälp av genomtänkt belysning. Tänk först igenom vad det är för signaler du vill att kunden ska plocka upp och välj belysningen baserat på butikens koncept. Ljuset bör vara väl uttänkt och fungera tillsammans med dina produkter och ditt varumärke.

Om du säljer hemelektronik är det extra viktigt att tänka på en effektiv belysning. När du installerar lamporna kring hemelektronik bör de vara riktade så att de belyser varorna väl, men samtidigt bör armaturerna väljas så att kunden inte tittar in i ljuskällan. Med rätt belysning kan kunderna undersöka varorna och personalen har möjlighet att arbeta utan att anstränga ögonen. Om hemelektroniken har röda nyanser bör du använda varmt ljus medan du kan ljussätta blå produkter med kallare ljus.

Spara på el

Genom att installera mycket ljus längst in i din butik leder du kunderna omedvetet inåt. Det är viktigt att se till att det inte finns några mörka hörn i butiken, och glöm inte bort att ljussätta gångarna. Genom att belysa fasad, skyltar och entréer skapar du en tydlig stämning och väcker uppmärksamhet hos kunderna. Om du har en äldre fasadbelysning kan den dra stora mängder el, därför kan det vara bra att att byta till LED-belysning. Du kan använda accentljus för att dra dina kunders uppmärksamhet till områden i butiken. Belys viktiga hyllor och displayer högre upp än de mer allmänna områdena i butiken. Det här kallas för spotbelysning eller accentbelysning och är en metod för att sälja mer av dina utvalda varor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *